GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini söyledi.

Bozbağ, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında teknik direktör konusu için, "Bizimle bu savaşa girecek, bu şehri bizimle birlikte sırtlayacak, bize ağabey, kardeş ve hoca olacak bir insan arıyoruz. Onu da bulduğumuzda hemen anlaşma yapacağız" dedi.

Daha önce teknik direktörlük için Engin Korukır, Sefer Yılmaz, İsmet Taşdemir ve Ümit Özat'ın listelerinde olduğu yönünde açıklamalarda bulunduklarını anımsatan Bozbağ, bu isimlerden Ümit Özat ve İsmet Taşdemir ile yapılan görüşmelerin olumsuz noktalandığını belirtti.

Listelerine her geçen gün yeni isimlerin katıldığını, içlerinden en iyisini seçmeye gayret ettiklerini kaydeden Bozbağ, "Arayışlarımız sürüyor. Listemize yeni isimler aldık. Bunlarla görüşmelerimiz sürüyor. Cuma gününe kadar bu işi netleştireceğiz" diye konuştu.

Dış transferde 11 futbolcu belirlediklerini, teknik direktör konusunu tamamladıktan sonra bu isimlerle görüşmelere başlayacaklarını aktaran Mustafa Bozbağ, "İç transfer görüşmelerimiz sürüyor. Bu hafta içerisinde bizim şartlarımıza uyan isimlerle sözleşme imzalayacağız. Dış transfer için de 11 isim belirledik. Şu anda beklemedeler. Teknik direktörümüzü belirledikten sonra kendisinin de görüşünü alarak oyuncuları transfer edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Bozbağ, 4 yabancı oyuncu transfer etmek istediklerini, bir Ganalı, üç de Brezilyalı futbolcuyla görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.