Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile Süper Lig’de gol kralı olan Mario Gomez, Wolfsburg ile sözleşme imzaladı. Golcü futbolcu, "Türkiye’de harika zaman geçirdim. Beşiktaş’a teşekkür etmek istiyorum" dedi.
Alman golcü Mario Gomez, kendisini Wolfsburglu yapan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan 31 yaşındaki yıldız oyuncu, Beşiktaş’a teşekkür ederek, "Başarıya açım ve burada başarılı olabilirim. Wolfsburg’ta olmamın nedeni bu. Mükemmel imkanlarımız var. Şampiyonlar Ligi’nde olan bir takımda oynamak istiyordum" dedi.
Wolfsburg’un yüksek potansiyele sahip bir takım olduğunu ifade eden Gomez, "Bundesliga’ya dönmek istedim. Almanya ile bağlarımı koparmamıştım. Başarıya aç durumdayım ve bu yüzden buradayım. Türkiye’de harika zaman geçirdim. Beşiktaş’a teşekkür etmek istiyorum. Buraya döndüğüm için mutluyum" şeklinde konuştu.
Wolfsburg Teknik Direktörü Dieter Hecking ise Gomez’in Almanya’nın en iyi forveti olduğunu vurgulayarak, "Buraya gelmeyi kabul ettiğinde çok mutlu oldum" ifadelerini kullandı.
Sportif Direktör Klaus Allofs da, "Kendisini ikna ettiğimiz için çok mutluyuz. Mario takımımıza kalite ve tecrübe katacaktır" diye konuştu.
(İHA)