Şampiyonluk için sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş'ı Türk Telekom Arena'da yenip, Fenerbahçe'nin Trabzonspor deplasmanda puan yitirmesini bekleyecek. Galatasaray, eğer kendi evinde kazanır ve Fenerbahçe de Trabzonspor'a puan kaptırırsa, son hafta öncesi puan farkını 3'ün üzerine yükseltip, şampiyonluğu garantileyecek. Galatasaray berabere kalır, Fenerbahçe yenilirse, ''Cim Bom'' yine mutlu sona ulaşacak. Süper Final'de oldukça kritik maçlar oynanırken, Galatasaray karşısında Beşikaş'ın, Trabzonspor karşısında da Fenerbahçe'nin galip gelmesi durumunda, bu kez liderlik koltuğuna Fenerbahçe oturacak.

Süper Final'de son maçını Fenerbahçe deplasmanında oynayacak olan ''Cim Bom'', Kadıköy'e rahat bir şekilde gidebilmenin hesaplarını yapıyor.
-Gözler golcülerde olacak-
Türk Telekom Arena'da henüz Süper Final galibiyeti alamayan Galatasaray'da, taraftarların gözü golcülerin üzerinde olacak. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında çok fazla gol pozisyonuna girilmesine karşın galibiyeti getirecek gollerin bir türlü bulunamayıp, çok önemli puanların yitirilmesi nedeniyle, Johan Elmander, Necati Ateş, Selçuk İnan ve Felipe Melo gibi skor gücü yüksek oyuncuların Beşiktaş maçındaki performansları merakla bekleniyor.