Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Galatasaray ile Beşiktaş derbileri nerede oynanırsa oynansın her zaman Türk futboluna kazanç sağladığını söyledi.
Riva’daki Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılan 2016-2017 sezonu fikstür çekiminin ardından Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk derbiden önce Beşiktaş ile Süper Kupa’da da karşı karşıya kalacaklarını belirten Ergün, “Galatasaray ile Beşiktaş derbileri nerede oynanırsa oynansın her zaman Türk futboluna kazanç sağlamıştır. İzleyene oynayana keyif vermiştir. Bu sezonda umuyorum lige, Süper Kupa’ya yakışır vaziyette müsabakalar olacak. Sonunda da şampiyon olanı hep beraber kutluyor olacağız. Kazasız belasız sakatlıkların en az olduğu sezona böyle bir güzel derbiyle başlarız” dedi.

"Çok zor günlerden geçtiğimiz görüyoruz"
Cuma günü Türkiye’nin yaşadığı olaylar hakkında ise Ergün, “Milletçe yaşadık bu olayları. Çok zor günlerden geçtiğimiz görüyoruz. Ama bundan sonra bize düşen görevimizi yerine getirmek herkesin vazifeleri var göstermek zorunda bizimde bir takım vazifelerimiz var. Türk futboluna katkıda bulunan toplumumuzun karşısına çıkan güzide kulüpleriz bizim üzerimiz de düşen görevi yerine getirmek olur” diye konuştu.
(İHA)