Galatasaray Odeabank’ın yabancı basketbolcularından Vladimir Micov, Nenad Krstic, Jon Diebler, Austin Daye ve Russ Smith İstanbul’a geldi.
THY Euroleague ve Spor Toto Basketbol Ligi için bu sezon iddialı bir kadro kuran Galatasaray Odeabank, yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz hafta başlamıştı. Yabancı oyuncularından yoksun antrenmanlara başlayan sarı-kırmızılılarda eksik oyunculardan Vladimir Micov, Nenad Krstic, Jon Diebler, Austin Daye ve Russ Smith İstanbul’a geldi. Yıldız basketbolcular kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

KKRİSTİC: TARAFTARIMIZ TAKIMA GÜÇ KATIYOR
Sırp oyuncusu Vladimir Micov, yeni sezonda yeni hedefler doğrultusunda mücadele edeceklerini belirtirken, bir diğer Sırp oyuncu Nenad Krstic ise, "Takıma katıldığım için çok mutluyum. Önceki senelerde Galatasaray’ın CSKA Moskova ve Anadolu Efes maçlarındaki atmosferini biliyorum. Taraftarlarımız takıma büyük güç katıyor" dedi.

DAYE: "ASLANIN EVİDNE ASLANLAR GİBİ MÜCADELE EDECEĞİZ
Sarı-kırmızılı taraftarların önünde çıkacağı ilk maç için sabırsızlandığını söyleyen Amerikalı Jon Diebler, "Bu sene bizim için hem Türkiye Ligi hem de Euroleague çok zorlu geçecek. Başarılı bir sezon yaşamak için çok çalışmalıyız" diye konuştu. Takıma katıldığı için mutlu olduğunu vurgulayan Austin Daye, "Ergin Ataman ve yeni takım arkadaşlarım ile çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Aslanın evinde aslanlar gibi mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.
Russ Smith ise, "Türkiye’ye ilk defa geliyorum. Bunun için heyecanlı olduğumu söyleyebilirim. Taraftarlarımızla birlikte güzel bir sezon geçirmek istiyorum" dedi.
Öte yandan diğer yabancı oyuncular; Deon Thompson ve Alex Tyus yarın, Blake Schilb ve Justin Dentmon ise önümüzdeki günlerde İstanbul’a geleceği bildirildi.
(İHA)