TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban, Başkan Gümrükçüoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyet dile getirerek, “Trabzon’da futbolun ve sporun gelişmesi için herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Bu anlamda dernek olarak kurum ve kuruluşlarımızla birliktelik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdiye kadar bizlere destek veren Belediye başkanımızın desteklerinin bundan sonra da artacağına inanıyorum” dedi.
Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise antrenörlüğün bir tutku ve sevda işi olduğun belirterek, “Bütün hocalarıma ayrı bir teşekkür etmen lazım. Çünkü bu işi özveri ile sürdürüyorlar. Bir tutku ve sevda le bu işlerini sürdürdüklerini çok iyi biliyorum. Genç kuşakların kötü alışkanlıklardan korunması için, ahlaklı ve sağlıklı olmaları için en büyük servetlerimizden biri de spor hocalarımız. Sağlıklı ve dinamik nesillerini ortay çıkması için hocalarımızın gayretleri de çok önemli. Onlar da bu gayretleri gösteriyorlar” şeklinde konuştu.
Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretin anısına kendisinin, Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Özkan Sümer’in ve TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban’ın bulunduğu resmi imzaladı.