Sivasspor Teknikdirektörü Rıza Çalımbay, maçın ardından hakemlere ateş püskürdü. Çalımbay, "Bu maç değil ki Galatasaray maçı da aynı. Adamın ayağını kırıyor onu bile tartışıyorlar. Ayhan kendini yere atıyor, faulle alakası yok, sarı kart veriyorsun. Bugünde aynı bu kadar hakem hatası olurmu. Gözümüzün önündeki tacı bile o tarafa veriyorlar. Biz hakemlerden çok sıkıntılıyız. Herkes oturup kendine göre yorum yapabilir. Hakkını vermek lazım. Benim Trabzonla bir şeyim yok. Biz çıkıp mücadelemizi yapıyoruz. bizim hakemlerden bir beklentimiz yok. Çok iyi bir mücadele oldu. Bu maç belki Trabzon için de iyi oldu. Tempolu geçmesinden dolayı dört dörtlük. Ama haftalardır tek sıkıntımız hakemlerin yaptığı hatalar. 
Erman'a benim söylediğim oyun disiplini bozmamalı. Trabzon çift forvete döndü, orta sahaları boş kaldı. Onu kullandık. Son paslarda biraz daha dikkatli olabilseydik, daha iyi bitirebilirdik maçı" dedi. 

TAKIM KAPTANI HAYRETTİN
Sivasspor kaptanı Hayrettin, maçın ardından ligtv kameralarında hakem Süleyman Abay'a ateş püskürdü. 
Hayrettin özetle şunları söyledi: "Karşımızdaki Trabzonspor, şampiyonlar liginde oynayan bir takım kazanmak istiyorduk. Bugünkü maç inanılmaz zevkliydi. İki takım açısında inanılmaz derece güzel bir maç izlettik. Sadece hakem hariç. Art niyetli kararlar verdi. 1-0 öndeyken dahi bütün kararlarını Trabztospor lehine verdi. 2-1 yenik duruma düşmemize rağmen motivasyonumuzu bozmadık ama hakem inanılmaz derece motivasyon boztdu. Süleyman Abay'ın bana karşı tavrını doğru bulmuyorum. Bana istediğin kadar konuş bir kulağımdan girer çıkar diyor. Abay'ın bu tutumunu doğru bulmadım. Ben sadece fikir üretmek için gittim ama o kendi kararlarını veriyor. Ben yine de kendisine başarılar dilerim"