Türkiye, Macaristan karşısında 3-1'lik beklemediği bir yenilgi alırken maçtan sonra konuşan Hamit ALtıntop, Abdullah Avcı ile ilgili ilginç ifadeler kullandı

Milli futbolcu Hamit Altıntop, teknik direktör Abdullah Avcı'nın bazı konularda sert davranması gerektiğini ifade ederek, "Abdullah Hoca inanılmaz pozitif bir kişiliğe sahip. Detaylara dikkat eden ve bizi de o şekilde maçlara hazırlayan bir yapısı var. Bu bir eleştiri değil fakat, bu iyi niyetliliğinin, iyi kalpliliğinin, pozitif yapısının bazen sert olmasının gerektiğine inanıyorum. Bu bir eleştiri değil. Bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Sadece bazen bu ciddiyeti hissettirmek gerekiyor" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Hamit, Macaristan maçından önce düzenlenen basın toplantısındaki, "Türkiye'de kendimizi geliştiremiyoruz. Kimse alınmasın ama Akhisar'a 2 gol attın mı, kral gibisin" sözleri ile ilgili de konuştu.

Altıntop şunları söyledi;

"Basın toplantısında Akhisar Belediyespor ile verdiğim örnek sadece onlar için değildi. Bu sadece bir örnekti. Bunu Türk futbolu adına söyledim. Malesef bunu bugün de gördük. Ben kendime göre bir eleştiride bulundum. Tabii ki doğru ya da yanlış olabilir. Türk futbolunun, milli takımının ileriye adım atmasını ve kendimizi geliştirmemiz açısından bu faktörlere değiniyorum ve söylüyorum."