Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligin 11'inci haftasında karşılaşacakları Trabzonspor karşısında, oyun olarak istikrarlı çıkışlarını sürdürmeye çalışacaklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde sürdürüyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın her geçengün daha ileriye gittiğini, Fenerbahçe karşısında iyi futbol oynamalarına karşın mağlup olduklarını belirtti.

Dört büyükler ile yaptıkları maçlarda alacakları puanları "ekstra" gördüklerini dile getiren Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe maçındaki eksiklerimizi, hatalarımızı değerlendirdik. Önümüzde Trabzon maçı var. Trabzonspor'da son haftalarda her ne kadar istenen seviyede olmasa da büyük bir camia. Büyük bir karşılaşma bizi bekliyor. Trabzonspor karşısında oyun olarak istikrarlı çıkışımızı sürdürmeye çalışacağız."

Fenerbahçe maçında sakatlanan Uğur Demirok'un sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Hamzaoğlu, ara transfer döneminde takımın durumuna göre bir veya iki oyuncu transfer edebileceklerini belirtti.