Trabzonspor'da sezon başında olduğu gibi sezon arasında da hareketli saatler yaşanacak. Sezon başında bir çok oyuncusunu rakip takımlara kaptıran Trabzonspor, bu noktada takıma çok sayıda takviye yapmış ancak bu oyunculardan istenilen performansı elde edememişti.

Gol yollarında etkisiz kalan Henrique ve orta sahada istenilen performansı gösteremeyen Sapara hedef tahtasına konulurken, geldikleri günden beri bir türlü takıma katkı sağlayamayan Brozek kardeşlerde gönderilecekler arasında kesin gözüyle bakılıyor.
Sezon başında transfer edilen Henrique ve Sapara ile Brozek kardeşlerin ara transfer sezonunda teklif gelmesi halinde satılacağı ifade edilirken, bir diğer Polonyalı Glowacki'nin ise sezon sonu sözleşmesinin biteceğine işaret ediliyor.

Güneş, dün akşamki Orduspor maçının ardından da bu 4 futbolcuyu işaret etmişti.

Takımdan gönderilecek oyuncuların yerine kimlerin katılacağı noktasında henüz bir isim netleşmezken, ağırlıklı olarak ise Gignac'ın ismi ön plana çıkıyor.

Bordo mavili takımın başarılı teknik direktörü Şenol Güneş, "Transfer isteyecek misiniz veya takımdan göndereceğiniz oyuncu var mı?" şeklindeki soruya,  "Transferle ilgili daha önce konuştum. Yeni bir talebim olmayacak. Şu anda öyle bir talebim yok. Yönetimin taktiri. Kendileri bulur her halde" diye cevap vermişti.

Trabzonspor'da ilk yarının bitimiyle liderin 13 puan gerisinde kalınmasıyla birlikte devre arasında takıma katkı yapmayan ya da performansı beğenilmeyen oyuncuların gönderilerek, yerlerine en az 4 transfer yapılması bekleniyor.