SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Hiçbir rakipten korkmuyoruz. Bu anlamda Eskişehirspor maçı da bunlardan biridir." dedi.

Özköylü, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta mağlup oldukları Ümraniyespor maçına puan ve puanlar için gittiklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

Bazı oyuncuların kapasitesinin yüzde 100'ünü değil, yüzde 50'sini bile sahada vermediğini anlatan Özköylü, ancak bunun için kulübeden sahaya sürebileceği oyuncu bulunmadığını belirtti.

Özköylü, "Özellikle forvet bölgesinde yeterli oyuncumuz olmaması bizim için büyük bir handikap. Buna rağmen birkaç pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Bundan önce bizden daha iyi takımlara yenilmiştik ama bu maçta yenilgiyi hiç beklemiyordum." ifadelerini kullandı.

Kadrodaki oyuncularla ilk yarıyı tamamlamak zorunda olduklarına dikkati çeken Özköylü, şunları kaydetti:

"Oyuncularımız şu ana kadar gerçekten aslanlar gibi mücadele etti. Bir maçtaki kötü oyun nedeniyle oyuncularımı yargılayamam. Onlara herkesin teşekkür borcu var. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha iyi sonuçlar alacağız. Biz yeter ki kendimiz gibi oynayalım. Hiçbir rakipten korkmuyoruz. Bu anlamda Eskişehirspor maçı da bunlardan biridir. Eskişehirspor çok iyi bir takım, çok önemli oyunculardan kurulu bir ekip, hatta Süper Lig ayarında. Yeter ki biz kora kor mücadelemizi yapalım. Bu anlamda maçtan çok umutluyum. Hiçbir şekilde kimseden korkumuz yok. Gerçek kimliğimizle mücadelemizin yüzde 100'ünü değil, yüzde 200'ünü verelim. Bu maçtan puan veya puanlarla ayrılacağımıza inanıyorum."

Öte yandan Samsunspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına teknik direktör Özköylü yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Kırmızı-beyazlılar, idmanda pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.