Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacakları Tottenham maçı için, "İki takım da iyi, hiçbir sonuç şaşırtıcı olmaz" dedi.
UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. maçında yarın deplasmanda Tottenham ile karşılaşacak Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic ve golcü futbolcu Demba Ba, karşılaşmanın oynanacağı White Hart Lane Stadı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İngiltere’de olmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Hırvat teknik adam, "Bu kupanın bir parçası olmak çok güzel. İlk maçlar sonunda her şey eşit. Yarınki maç çok büyük öneme sahip. Bu kupada ilerlemek istiyoruz. Beklentilerimiz yüksek. Büyük bir takıma karşı oynayacağız. Arsenal ile oynadığımız maçlar özgüvenimizi yükseltti. İyi bir seri yakaladık. Bu yarınki maça yansıyacaktır. İyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. İki takım da iyi. Hiçbir sonuç şaşırtıcı olmaz. İç sahada iyi oynuyorlar. Beklentileri yüksek bir ekip. Kazanmak için şansımız var” sözlerini sarf etti.

"BURADA ZEMİN ÇOK İYİ"
Geçmiş maçlarda duran toplardan ucuz goller yediklerini vurgulayan Bilic, “4 maçta iki gol yedik. Şampiyonluğa oynayan bir takım için iyi bir ortalama. Burada zemin çok iyi. Pas yapmaya elverişli bir ortam olacak. Oyun da açık olacak. Kapanan bir takım olmayacak karşımızda. Kapanan takımlara karşı zorluklar yaşıyoruz. Üretken olamıyoruz” diye konuştu.

DEMBA BA: "İNGİLTERE’DEN İYİ BİR SONUÇLA AYRILACAĞIMIZA İNANIYORUM"
Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba ise “Chelsea ve West Ham United takımlarında Tottenham’a karşı forma giydim. Taraftarlarımızın sesinin onların taraftarların daha çok çıkacağına eminim. Her gün eski formuma kavuşma için çok iyi ve sıkı şekilde çalışıyorum. Yüzde yüze çıkmak için elimden geleni yapıyorum. Arsenal ile eşleştiğimizde herkes Arsenal’in turu rahat geçeceğini düşünüyordu. Bunun böyle olmadığını oynadığımız oyunlarla gösterdik. Tottenham karşısında da Arsenal’e oynadığımız gibi oynarsak inanıyorum ki buradan iyi bir sonuçla ayrılırız” ifadelerini kullandı.
(İHA)