Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun Madame Tussauds İstanbul Grand Pera’da bulunan balmumu heykeli için tanıtım toplantısı yapıldı.
Açılışı, aralık ayında yapılacak olan ve birçok ünlü isim gibi TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun da balmumu heykelinin bulunduğu serginin tanıtım toplantısı Taksim Grand Pera’da yapıldı.
Serginin basın toplantısında açıklamalarda bulunan Türkoğlu, heyecanlandığı bir projede yer aldığını belirterek, “Benim için çok anlamlı bir gün. Hem onur duyduğum hem de heyecanlandığım bir proje için buradayız. Bu projedeki balmumu heykellerinin bu kadar gerçekçi olacağını tahmin edemiyordum" dedi.

Türkoğlu: "Bu heykel benden daha yakışıklı"
Balmumu heykelinin şimdiki halinden daha yakışıklı olduğunu esprili bir dille anlatan Türkoğlu, "Bir kere bu heykel benden daha yakışıklı. Ayrıca kasları da şimdiki halimden daha iyi duruyor. Bizim için çok keyifli bir süreçti. Ama benim balmumu heykelimi yapmak diğer arkadaşlara göre daha zor geçmiş olabilir fizikten dolayı. Çekim sırasında biz çok eğlendik. Emeği geçen arkadaşları kutluyorum. Çünkü çok güzel bir iş ortaya çıkarmışlar” ifadelerini kullandı.
Türk halkı tarafından benimsenmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Hidayet Türkoğlu, “Türk halkı tarafından benimsenmek insanın alabileceği en büyük armağandır. Beni ailelerinin bir parçası olarak gördükleri için Türk halkına teşekkür ediyorum. Halkımızın buraya gelip görecekleri çok güzel işler var. Bunlardan biri de benim” şeklinde konuştu.
(İHA)