Beşiktaş’ın bugünkü idmanına Şenol Güneş’in uyarıları damga vurdu. Siyah-beyazlılar Süper Kupa’da oynayacağı Galatasaray maçı öncesi son provalarını yaptı.
Cumartesi günü Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş, sabah yaptığı idmanın ardından akşam saatlerinde de bir idman gerçekleştirerek bugünkü çalışmalarını tamamladı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in damga vurduğu idmanda futbolcuların hayli neşeli ve hırslı olduğu gözlendi.

Antrenmandan notlar
Kara Kartal’ın akşam idmanı Teknik Direktör Şenol Güneş’in saha ortasında yaptığı 15 dakikalık konuşmanın ardından başladı. Daha sonra futbolcular esneme çalışmalarıyla birlikte kısa mesafeli koşularla, iki kişilik gruplara ayrılan siyah-beyazlılar, top çalışmalarıyla idmana devam etti. Ardından çift kale maç yapan Beşiktaşlı futbolcuların keyifli olduğu gözlenirken, ikili mücadeleler de futbolcuların yine hırslı olduğu gözlendi.

Şenol Güneş’ten uyarılar
Beşiktaşlı futbolcular çift kale maç yaptığı sırada Şenol Güneş saha kenarında yerinde duramadı. Futbolcularına sürekli uyarılarda bulunan deneyimli çalıştırıcı, özellikle hücum varyasyonlarında oyuncularına birebir taktik bilgiler verdi. Bir pozisyonda Kerim Frei’nin verdiği yanlış pas tercihine sinirlenen Güneş, oyunun durmasının ardından sahaya girerek hücumda pas tercihlerinin nasıl yapılması gerektiği hakkında uyarılarda bulundu. Saha kenarında neredeyse yerinde hiç durmayan Güneş, idmanın ardından Gökhan Gönül ile kısa süre sohbet ederken, diz kapağında ağrı hisseden Rhodolfo ile de yakından ilgilendi.
Siyah-beyazlılar, Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçına yarın saat 18.00’da yapacağı idman ile devam edecek.
(İHA)