TRABZON (AA) - Voleybol Sultanlar Ligi ekiplerinden İdmanocağı'nın başantrenörü Ahmet Reşat Arığ, sezonun ilk maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Yeni sezon hazırlıklarına 19 Mayıs Spor Salonunda devam eden İdmanocağı'nın başantrenörü Arığ, gazetecilere yaptığı açıklama, Sultanlar Ligi'nde kötü takım olmadığını söyledi.

Arığ, yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Yeni sezon hazırlıkları güzel gidiyor. Sezon öncesi olduğu için yoğun bir program var. Ağırlık, atletizm ve top çalışmaları yapıyoruz. Yeni transferlerimiz de yavaş yavaş adaptasyon sorununu atlatıyor. Takımın genel olarak uyumundan, karakteristik yapısından memnunum." diye konuştu.

Yeni sezonda diğer kulüplere de başarılar dileyen Arığ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kendi sahamızı avantaja çevirip kazanmayı bilmeliyiz. Aslında Sultanlar Ligi dünyanın en önemli ligi. Bu yüzden ligimizde kötü takım yok. Herkes bize rakipse biz de her takıma rakibiz. Kimse bizi kolay rakip görmesin. Sezonun ilk maçını kazanmak için sahaya çıkacağız ve gereken mücadeleyi her maçta göstereceğiz. Taraftarlarımız sahamızdaki maçlarda bizim en büyük motivasyon kaynağımız olacaktır."

Arığ, mücadeleci bir takım oluşturmaya çalıştıklarını vurgulayarak, "Antrenmanlarda da bunun üzerine çalışıyoruz. Mücadeleyi arttıracak şekilde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İnşallah maçlarda da bunun ödülünü alacağız. Bu takıma gerçekten çok inanıyorum. İyi şeylerin bizleri beklediğini düşünüyorum. Taraftarlarımızla birlikte burada güzel başarılar elde edeceğiz." dedi.