TRABZON (AA) - Voleybol Sultanlar Ligi ekiplerinden İdmanocağı, 19 Mayıs Spor Salonunda yeni sezon hazırlarını sürdürüyor.

Türkiye'ye geçen sezon Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda ikincilik kazandıran İdmanocağı'nın takım kaptanı Birgül Güler, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına sıkı şekilde devam ettiklerini söyledi.

Fikstürün de çekildiğini dile getiren Birgül Güler, "Programlarımız maç tarihlerine göre daha fazla odaklanmaya başladı. Çalışmalarımız keyifli gidiyor. Yeni oyuncuların oluşturduğu bir takımız. Her şey yolunda ve güzel. Başarılarla dolu bir sezon geçirmeyi umut ediyorum. İki yabancı oyuncumuz bizimle çalışıyor. Üçüncü yabancımız ise milli takımda. Onların da önümüzdeki ay içinde takıma katılmasıyla tam kadro halinde çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Neşve Büyükbayram ise yeni sezon çalışmalarına üç hafta önce başladıklarını hatırlatarak, "Çalışmalara durmaksızın devam ediyoruz. Daha çok kondisyon antrenmanı yapıyorduk ama yavaş yavaş takım antrenmanına geçtik. Takım olarak gayet uyumlu çalışıyoruz. Yavaş yavaş performansımızı arttırarak maç gününü bekliyoruz. Yeni sezon için heyecanlıyız." dedi.

Ayça Naz İhtiyaroğlu da çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini vurgulayarak, "Yavaş yavaş adapte olmaya başladık. Kuralarımız çekildi, programımız da belli. Onun doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah hep birlikte güzel bir sezon geçiririz. Kolay bir ekip olmayacağımıza inanıyorum’." ifadelerini kullandı.

Cansu Nur İsmailoğulları ise yeni sezondan umutlu olduklarını belirterek, "Kuralarımız da çekildi, kiminle oynayacağımız belli oldu. 23 Ekim'de ilk maçımıza çıkacağız. Çalışmalarımız zorlu geçiyor ama biz eğlenceli bir takımız. Bu zor çalışmalarda bile eğlenmeyi başarabiliyoruz. Boş zamanlarımızı bölgeyi tanıyarak geçiriyoruz. Taraftarlarımıza iyi oyunlar sergileyeceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İdmanocağı, 21 Eylül Çarşamba günü Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda 2. Lig ekiplerinden Gümüşhane Gençlerbirliği ile hazırlık maçı yapacak.