Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray’ın iyi savaştığını belirterek, “Ben seri başlamadan önce basketbol ile konuşmak istiyordum. Bizim sahamızdaki ile buradaki maçı izleyenler aradaki farkı görebilir” dedi.
Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final üçüncü maçında Fenerbahçe, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaştığı Galatasaray Odeabank’a 65-63 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ve Fenerbahçe’nin kaptanı Melih Mahmutoğlu açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Odeabank ile zor bir maç oynadıklarını söyleyen Obradovic, “Bunu bekliyorduk. Takımımı bu atmosferde oynamasına çalıştık. Çok fazla iniş, çıkış oldu. Bu Play-off’larda doğal bir şey. Galatasaray iyi savaştı. Galibiyetleri için tebrik ediyorum. Ben seri başlamadan önce basketbol ile konuşmak istiyordum. Bizim sahamızdaki ile buradaki maçı izleyenler aradaki farkı görebilir. Salı akşamı için hazırlanacağız. Bir tane galibiyete ihtiyacımız var” diye konuştu.

MAHMUTOĞLU: "NE ANAMIZ KALDI, NE BACIMIZ"
Abdi İpekçi Spor Salonu’na 2-0 avantajla geldiklerini belirten Melih Mahmutoğlu ise, "Buradaki durumun farklı olacağı biliyorduk. Çok fazla konuşacak bir şey yok. Canlı yayında herkes gördü. Bizim orada neler olduğunu burada neler olduğunu. Sahaya girdiğimizden beri ne anamız, bacımız kaldı. Olan şeyler. Biz basketbol oynayamaya konsantre olmaya çalışıyoruz. Üzgünüz, kazanmak istiyorduk. Daha iyi takımız. Hatalar yaptık. Herkes ne kadar iyi basketbol oynadığımızı herkes gördü. Galatasaray’ı tebrik ediyorum" dedi.
(İHA)