Beşiktaşlı Tolgay Arslan, Bursaspor maçında çalınan iki penaltının da doğru olduğunu söyledi.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Vodafone Arena’da karşılaştığı Bursaspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Galibiyeti hak ettiklerini belirten Arslan, “Hoca beni nereye koyarsa oynamam lazım elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Tabii biraz geriden gelirsem kendimi daha iyi hissediyorum. Ama dediğim gibi hoca beni nerede kullanırsa elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

“İKİSİ DE PENALTI"
Penaltılar hakkında da açıklamalarda bulunan Tolgay Arslan, “Ben de biraz önce gördüm. Bence ikisi de penaltı. Çok baskılı başladık, onlar olmasaydı galiba başka pozisyonlara girerdik. Yavaş yavaş bu Kiev maçından sonra kendimizi toparladık” ifadelerini kullandı.

“BU GALİBİYET ÖNEMLİYDİ"
Galibiyetin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Arslan, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Herkese çok teşekkür etmek istiyorum bizi çok desteklediler. Dediğim gibi 3 puanı hak ettik. Ligde 2 maçımız kaldı, onları da almak istiyoruz. Ondan sonra bir devre arasına gireceğiz. İyi bir ilk devre geçirdiğimizi düşünüyorum. Ama dediğim gibi o 2 maçı kazanalım sonra tatile ihtiyacımız var” diye konuştu.
(İHA)