Gazeteci Ulaş Özdmir Trabzonspor'un transfer sürecinde yaşananlarla ilgili ilginç twitter mesajları gönderdi.

İşte ilginç twitterler;

-Trabzonspor'un üzerinden geçinen yönetici, eski yönetici ve transfer komitesi gibi çalışan gazetecilerden temizlenmesi gerekiyor. Acilen!

-Kendine köşe verilen 'bir bilen' yazsın bunları. Trabzon'da hangi gazeteciler kendisine futbolcu önerdi, almadı, sonra 'tü-kaka' yapıldı.

-Sonra bu bazı ama bazı gazeteciler kendilerini 'dürüst, bilenci' tanıtıyor. Sana ne kardeşim futbolcu transferinden. İşini yapsana!!!

-Ya televizyonda ya da gazetede, futbolcu öneriyor. O önerdiği alınmadı mı, başlıyor saydırmaya. Ne kadar köfte, o kadar ekmek misali!

-Transfer sezonu açılınca bazı 'gazetecilerin' de işleri açıldı anlayacağınız. Bazı ama bazı meslektaşlarımız menajer gibi çalışıyor.

-Bir de köşe verdiler ona. Bazen uhrevi, bazen maddeci takılıyor. O da 'duayen' oldu anlayacağınız. Piştik Elhamdülillah!!!

-Adam, TS'de istediği gibi at koşturdu, koltuktan düştü, sonra 'ben yapmadım, o yaptırdı' dedi. 'Kullanıldım' dedi. Bunlar TS'yi yönetti.

-Trabzonspor için amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek! Kartvizit yöneticisi kadar kartvizit gazetecisi var şehirde! Hani şu malum duayenler.

-Buna elbetteki basın da dahil. Trabzonspor üzerinden kimlerle hesaplaşılmadı ki! Çıkartın Trabzonspor'u ne gazete satılır ne TV izlenir!

-Bu Trabzonspor kimleri bir yerlere getirmedi ki! Ama Trabzonspor bir yerlere gelemedi. 27 yıldır şampiyon olamadık mesela!

-Bunlar Trabzonspor'un 'kartvizit' yöneticileri. Dertleri koltuğa güç vermek değil, koltuktan güç almak! TS'yi kullanarak bir yere gelmek!

-TS'yi kullanarak bir yerlere gelen, gelmeye çalışan hatta 'rantıyla maşuk' olmak ne güzel be! Nasıl olsa kartvizitte TS yöneticisi yazıyor.

-TS'nin şu eski bazı ama bazı yöneticilerine sinir oluyorum. Adamlar başımıza 'bilen' kesildi. Biliyordunuz kendi döneminizde yapsaydınız ya!