Trabzonspor’un son iki günde Gaziantepsporlu Olcan Adın ile Jaja’nın transferinde flaş hamleler yapıyor. Ulasal basında yeterli seviyede yer bulmayan bu hamleler ise internet ortamında ise bir hayli tartışma konusu oldu.
Facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde taraftarlar görüşlerini paylaşırken ortaya oldukça ilginç görüşlerde çıkmaya başladı.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Fanatik Gazetesi köşe yazarlarından Ergun Ata ise twitter’den yaptığı yorumda Trabzonspor taraftarlarına sevindirici haberi vererek, “Olcan tamam gibi” twett’ini attı.
Jaja ile Olcan dün ve bugün sosyal paylaşım sitelerinde en çok paylaşılan konu olurken Trabzonsporlu ve diğer takım taraftarlarının bazılarının görüşleri şu şekilde oldu:

Tayfun Öztürk;  Olcan olmayınca, O(ğu)lcan alınacakmış. Sinan Engin'de y… faaliyetlerine bundan dolayı son verecek. Seda Sayan'da evlendirilecekmiş.

 M.Erdem (MeS): Olcan Adin icin GS ve TS kapisiyormus. Yapmayin siz kardessiniz!

Özkan Öztürk,  Bugun taraflar yine biraraya gelecek. Olcanbu transferden ümitli.

Yusuf Koç:  ne potuk ne olcan ne de baskasi o para eder.ne koybasi ne topuz ederdi. yerli olunca cakiyorlar. devlet ithal maldan cakiyor kulupler yerli.

Orçun Yiğit;  Gaziantep başkanı ibrahim kızıl gs'nin olcankonusunda kulüple görüşmediğini söyledi. kendi kendilerine gelin güvey olmasınlar dedi.

ganzilistv; Olcan transferinde güçlü olan taraf biziz. Süper ligin maddi anlamda en kötü durumdaki takımı Antep. Ağırdan almak iyidir.

Gürkan Ul; Diğer yandan Antep başkanı, ''biz Olcan için Galatasaray ile görüşmedik. Bizden habersiz Olcan'la görüşüyorlarsa, ayıp ediyorlar'' diyor

 

Elalemin derdi;  S.ŞENER: "Jaja'yı 4.5 milyon Euro'ya satmıştım, en fazla 2.5'a geri alırım.. Olcan için Antep 4.5 istedi, dün görüştük, anlaşamadık.."

Karadeniz Fırtınası; Alanzinho'yu istiyorsa Antep Olcan ve yanında Cenk Tosun'u vermesi lazım

Oğuz Öztürk;  Alper Potuk'un 5m€ edip etmemesi bir yana, Olcan'a 2.5m€ öneren Trabzonspor'a hak vermemek elde değil. 4.5 nedir arkadaş?

İbrahim Seten;  OLCAN-2, İbrahim Kızıl: G.Saray ile hiç görüşmemiz olmadı. Olcan'la görüşüyorlarsa ayıp ediyorlar.. Kendi kendilerine gelin güvey olmasınlar

Cevat Kol;  2- Olcan'a karşılık Gaziantep'e para ve oyuncu verilecek. Sapara bizimkilerin önerisi,onlar alanzinho diyor.Olma şansı yüzde 60

Mustafa Önder Gökçe; Bir bilgi daha vereyim. Antep ile masaya sadece Olcan için değil, Cenk Tosun içinde oturuldu havadisleri dolaşıyor.


Ali Eyüboğlu; Haydi "Bize her yer Trabzon" diyenler, gelin bir kampanya yapalım, JAJA'yı Trabzonspor'a yeniden kazandıralım.

Ulaş Özdemir; aja gece yaşamından dolayı özel sözleşme istemiş. "Bir yanlışım olursa en ağır cezayı verin" demiş. Bu "ben ettim siz etmeyin" demek!


Trabzonspor; SON DAKIKA: Barıs Yurduseven - TRT Spor Baskan Jaja'yı bi Saat'te alıp Getiririm diyor

Karadeniz Fırtınası; Bundan 3 ay önce JaJa menajeri ile Trabzonspor'a haber gönderdi: "Ben burada mutsuzum. Beni alın