Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Asteras Tripolis karşısında galip gelip işlerini son maçı bırakmak istemediklerini söyledi.
UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda yarın deplasmanda Yunan ekibi Asteras Tripolis ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic ve başarılı futbolcu Serdar Kurtuluş basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik adam, önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "3 takımın da gruptan çıkma şansı var. İyi durumdayız. Yarınki maçlarla grupta dengeler değişebilir. İyi bir takımla karşılaşacağız. İç sahada çok iyi oynuyorlar. Zor bir maç olacak. Gruptan yarın çıkmak için elimizden geleni yapacağız. İşimizi son maça bırakmak istemiyoruz. Rakibimizi takdir ediyoruz ama biz de iyi bir form grafiği yakaladık. İyi oynayıp gerekeni yapacağımızı ve gruptan çıkacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"OYUN FELSEFEMİZİ DEĞİŞTİRMEDEN OYNAYACAĞIZ"
Bir puanın yettiği düşüncesinin sadece gerginliği azalttığını vurgulayan Bilic, "Oyun felsefemizi değiştirmeden oynayacağız. 1 puan bize yeter düşüncesi bize zarar verir. Her zamanki gibi oynayacağız. Büyük hedeflerimiz var. Ligde ve Avrupa’da şampiyon olmak harika olur ama sezonun erken bir dönemindeyiz. Önce gruptan çıkmalıyız. Şimdiden geleceği düşünürsek başarılı olamayız. Türkiye’de takımlar önceliği lige verir ama bizim için Avrupa da önemli. Kasımpaşa maçında iyi savunma yaptık. Pedro Franco’nun dönmüş olması rotasyon imkanımızı arttırdı. Zorlu bir periyoda girdik, doğru rotasyonları yapmalıyız. Dengeyi bozmadan kazanma şansını azaltmadan rotasyonları yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

SERDAR KURTULUŞ: "GALİP GELEN TARAF OLMAK İSTİYORUZ"
Basın toplantısında konuşan Serdar Kurtuluş ise, “Kendimi takım oyuncusu olarak görüyorum. Önemli olan sahaya çıkınca en iyi şekilde mücadele etmek. Takımım galip gelince mutlu oluyorum. Performansımı olabildiğince arttırmak istiyorum. Umarım iyi oynamaya devam ederim. Yarın galip gelen taraf biz olmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.
(İHA)