La Liga ekiplerinden Real Madrid'in yıldız oyuncusu Mesut Özil ile teknik direktör Jose Mourinho arasındaki gerilimin nedeni aranmaya devam ediyor.

İspanya'da yayın yapan önemli spor programlarından biri olan Futboleros'ta saptanan konuya göre; Mourinho, Mesut'un gece hayatından dolayı sıkıntı yaşıyor. Yetenekli oyuncu ile son 12 ayı masaya yatıran Portekizli çalıştırıcının, sorunları anlattığı ve önemli uyarılarda bulunduğu ifade edildi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Facebook hesabından açıklamada bulunan Mesut, "Hakkımda asılsız haberler çıkmaktadır. Benim gece hayatına takılma gibi doğru olmayan asılsız haberler yayınlanıyor. Bunlar kesinlikle doğru değildir. Bu sezon başladı başlayalı hiç çıkmışlığım yok. Profesyonelce antremanlarıma çıkıyor ve maçlara konsantre oluyorum" dedi.

TARAFTAR MESUT'A GÜVENİYOR

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Mesut Özil, formasını yeni transferlerden Luka Modric'e kaptırmıştı.

Modric, Mesut ve Mourinho üçgeninde ilerleyen bu haberleri yakından takip eden Real Madridli taraftarların Mesut'a büyük destek vermeleri ise dikkatlerden kaçmadı. Madrid merkezli AS Gazetesi'nin düzenlediği anketten, 'Modric'in yerine Mesut oynasın' sonucu çıktı.