Fenerbahçe ile Bursaspor arasında Ankara 19 Mayıs Stadı`nda 16 Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 20:30`da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasını FIFA kokartlı Hakem Fırat Aydınus`un yöneteceği öğrenildi.

Bu yıl 50`incisi düzenlenen ve Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçında FIFA kokartlı Hakem Fırat Aydınus düdük çalacak.Fırat Aydınus`un Türkiye Kupası final maçında görev yapacak olması sonrasında gözler Spor Toto Süper Finalin 6. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı`nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçına çevrildi.

Edinilen bilgiye göre eğer şampiyonluk düğümü Spor Toto Süper Final 5. haftasında oynanacak Galatasaray-Beşiktaş ile Trabzonspor-Fenerbahçe maçları sonrasında çözülmez ve son hafta Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Şükrü Saracoğlu Stadı`nda oynanacak maça kalırsa, dev derbiyi Türkiye`nin bir numaralı hakemi olarak kabul edilen Cüneyt Çakır yönetecek.

Ancak eğer şampiyonluk düğümü Spor Toto Süper Final 5. haftasında oynanacak Galatasaray-Beşiktaş ile Trabzonspor-Fenerbahçe maçları sonrasında çözülürse Merkez Hakem Kurulu, Türkiye`nin bir numaralı hakemi Cüneyt Çakır`ı Süper Lige çıkacak takımların belli olacağı Bank Asya 1. Lig`de oynanacak zorluk derecesi en yüksek maça atayacak.