UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Osmanlıspor maçlarının hakemleri açıklandı.
UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe’nin İsviçre’nin Grasshoppers takımı ile 25 Ağustos Perşembe günü oynayacağı play-off turu rövanş maçını Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Danny Makkelie yönetecek.
İsviçre’nin Zürih şehrindeki Letzigrund Stadyumu’nda TSİ 20.00’de başlayacak karşılaşmada Makkelie’nin yardımcılıklarını Mario Diks ve Hessel Steegstra yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Kevin Blom olacak.

BAŞAKŞEHİR’E SLOVAK HAKEM
Medipol Başakşehir’in, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımı ile 25 Ağustos Perşembe günü oynayacağı play-off turu rövanş maçını Slovakya Futbol Federasyonu’ndan Ivan Kruzliak yönetecek.
Ukrayna’nın Lviv şehrindeki Arena Lviv’de TSİ 22.00’de başlayacak karşılaşmada Kruzliak’ın yardımcılıklarını Martin Balko ve Tomaš Somolani yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Peter Kralovic olacak.

OSMANLISPOR’UN MAÇINI UKRAYNALI HAKEM YÖNETECEK
Osmanlıspor’un Danimarka’nın Midtjylland takımı ile 25 Ağustos Perşembe günü oynayacağı play-off turu rövanş maçını Ukrayna Futbol Federasyonu’ndan Yevhen Aranovskiy yönetecek.
Osmanlı Stadyumu’nda TSİ 21.00’de başlayacak karşılaşmada Aranovskiy’nin yardımcılıklarını Oleksandr Voytyuk ve Serhiy Bekker yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Anatoliy Abdula olacak.
(İHA)