Tolgay Arslan’ın Galatasaray taraftarı olduğunu açıklayan babası Erhan Arslan, transferde ibrenin Beşiktaş’tan yana olduğunu söyledi.
Tolgay Arslan’ın babası Erhan Arslan, Beyaz TV’de yayınlanan ’Beyaz Futbol’ programında, oğlunun transferi konusunda flaş açıklamalar yaptı. Baba Arslan, "Tolgay’ın transferinde ibre Beşiktaş’tan yana. Beşiktaş ile iki kez görüşmemiz oldu. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’yla görüşmemiz olmadı. Trabzonspor’dan kimseyle görüşmedik ama yarın ne olur bilemeyiz. Yarın Real Madrid de Barcelona da gelebilir, ne olur bilmiyorum. Benim gönlüm Almanya’da kalmasından yana. Transferi sadece rakam olarak düşünmüyoruz. Almanya Ligi’nin kalitesi ortada, istikbali neredeyse orada oynamalı" diye konuştu.

TOLGAY HANGİ TAKIMIN TARAFTARI ?
Ailece Galatasaray taraftarı olduklarını belirten Erhan Arslan, "Tolgay da Galatasaray’lı" dedi.

Ancak bu roportajın daha önce yapıldığı dikkate alındığında bugün gelen bilgilerde Trabzonspor'un bu tranfserde bir adım öne geçtiği kaydediliyor. Bordo-Mavililerin hem Hamburg'a hem de Tolgay'a Beşiktaş'ı önerdiği ücretin çok üstünde bir ücret önerdiği ve bu tranfseri bitirmesinin de an meselesi olduğu kaydediliyor. Trabzonspor taraftarlarının Erkan'ın ardından Tolgay'ın tranferinde de yaşanan süreci merakla bekliyor...

Fotomaç Gazetesinin iddiasına göre ise Trabzonspor kurmayları oyuncuyu ikna etti. 

İşte Gazetenin iddiası:
 

Beşiktaş'ın da istediği Tolgay Arslan'ın transferinin perde arkasını gazeteniz FOTOMAÇ açıklıyor: CEO Gürdal ısrar etti, şehri ve kulübü tanıtan CD'ler ile Yanal'ın projesini masaya koyarak işi bitirdi

Ara transfer döneminin en hızlı takımı Trabzonspor, Tolgay Arslan'ı da bitirerek bir transfer başarısı daha yazmak üzere... 4 gün önce CEO Burak Gürdal'ın "Beşiktaş da istiyor ama buradan da bir transfer hikayesi çıkabilir" dediği 24 yaşındaki gurbetçi ile ilgili artık küçük detaylar kaldı. Peki siyah-beyazlıların bitirmeye yakın olduğu genç futbolcu ile ilgili ibre nasıl bir anda bordo-mavililere döndü? Bu transferde yaşananları gazeteniz Fotomaç açıklıyor: Ersun Yanal'ın çok istediği orta saha oyuncusu için Gürdal son ana kadar temaslarını sürdürdü. Önce Hamburg'a Beşiktaş'ın önerdiği 300 bin euro'nun üzerinde bir teklif yaparak Almanları ikna eden Gürdal, ardından futbolcuya yöneldi. Şehri tanıtan ve stat atmosferini gösteren CD'lerle futbolcunun karşısına çıkan Gürdal, Yanal'ın gençlere önem verdiğini anlatarak işi bitirdi. Futbolcuya senelik 1.5 milyon euro'dan 3.5 yıllık imza attırılması için artık geri sayıma geçilmiş durumda.

(İHA)