Eski başkanı, yöneticisi, teknik direktörü tarafından yerden yere vurulan Beşiktaşlı Egemen Korkmaz'ın, yakın çevresine bu sözlerle dert yandığı öğrenildi.

Derbi bitti, yankıları sürüyor... Gündemde öne çıkan isim ise eski kulübü Trabzonspor’un üst düzey yöneticilerinden ve teknik direktör Şenol Güneş’ten sert tepkiler gören Beşiktaşlı Egemen Korkmaz. Güneş’in, “Artistlik yaptı” diyerek eleştirdiği Kartal’ın yıldızına Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de malum pozisyon üzerinden göndermede bulunmuş, “Yaptığı etik değil, onu yanlış tanımışız” ifadelerini kullanmıştı. En ağır sözler ise Genel Sekreter Hasan Yener’den geldi ve “Egemen eskiden bizde de o hareketleri yapardı” cümlelerini sarfetti.

‘Benden ne istiyorlar!’

Eleştiri oklarının hedefi olan ve buna rağmen suskunluğunu koruyan Egemen Korkmaz’ın, yakın çevresine içinde bulunduğu durumla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptığı öğrenildi. Hiç beklemediği, hayal bile edemeyeceği yorumlarla karşılaştığı için şaşkın olduğunu anlatan Siyah-Beyazlı futbolcunun, “Daha önce ve hatta maç günü, ‘Özledik, seni arıyoruz’ diyerek yüzüme gülenlerin böyle bir tavır içine girmesi anlaşılır gibi değil. Ne istiyorlar onu da anlamıyorum. Egemen 3 sezon Trabzon’da nasıl oynadıysa aslanlar gibi Beşiktaş’ta da o mücadeleyi verdi, diyerek tebrik etmeleri lazımken adamlığımı tartışmaya açtılar. 3 senede tanıyamadıkları Egemen’i 1 maçta çözdüler, kötü adam ilan ettiler öyle mi! Üstelik koskoca maçta bir pozisyona takılıp kaldı herkes. Benim kafam da rahat vicdanım da. Daha önce de böyle vakalarla karşılaştım, hep dik durdum. Mesleğime asla ihanet etmedim, hangi formayı giydiysem en iyisi için oynadım. Bundan da şaşmam” ifadelerini kullandığı edinilen bilgiler arasında.

‘Taraftarın yeri apayrı’

Egemen’in Trabzonspor taraftarını ise olaylardan tamamen ayırdığı dile getirildi. Başarılı futbolcunun Avni Aker’deki protestolara çok kırılıp üzüldüğü, ancak bunları bir sevgi tepkisi olarak görerek, “Bu işleri körükleyenler belli. Camianın genelini asla bu tavırla bağdaştırmıyorum” dediği vurgulandı.