Trabzonspor sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Ahli takımına yüzde 25’lik bonservis hissesini elinde bulundurmak şartıyla, 4.5 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sattığı  25 yaşındaki hücum oyuncusu Jaja’yı geri almak için girişimlere resmen başlaması Trabzonspor taraftarları arasında heyecan yarattı.
Sosyal paylaşım sitelerinden görüşlerini paylaşan taraftarlar, heyecanlarını dile getirirken ilginç yorumlarda peşi sıra geldi.
twitter’den görüşlerini paylaşan taraftarlardan bazılarının yorumları şu şekilde oldu: 

Ulaş Özdemir; Jaja yeniden Trabzonspor'da. Cuma kampa katılıyor.

Ömür Avcı; Jaja transferi Şenol Güneş'in onayıyla mı yapılıyor.. Öyleyse ne zamandan beri transfer Güneş'e soruluyor??

   Zeki Uzundurukan, “Jaja Artık özel hayatıma dikkat edeceğim” dedi. Şenol Güneş’de o zaman, “alın” dedi. Transfer imzaya kaldı…

SemAXOY, “Jaja geri geliyor galiba, ilk devrede gidenlerden Jaja’yı aramıştık. İnşallah eskisinden daha faydalı olur.
Zeki Cevahir; Jajabak Twitter'a gör ne kadar sevenin var :)

Adem Deniz (B.Çiçek); Jaja Sadri Şener'le Rövanş macına geliyor diye Başlık bekliyorum Hürriyet denen palavra gazeteden:)

Oğuzhan İnce; Jajaişi olursa, Peter Parker'ın örümcek tarafından ısırıldıktan sonraki dönüşümünü Adrian'da da göreceğiz umarım.

Furkan Uzun; evt jaja olsaydı lılleyı yenıp gruptan cıkabılırdık jaja gelırse uefa kupasında hem jaja dan hem trabzonspor dan cok soz ederler

Necmiati; Ama futboluna doyamamıştıkJaja'nın

Ganzilistv; Jajaiçin ağzından alev çıkartabilir diyorlar bu yalan, ama bizim arkadaşlar Boztepe'den zıplayıp Yenicuma'ya düştüğünü görmüş.

Murat Kahyaoğlu; bence jaja'nın gelmesinde sorun yok.bilakis takıma hava katar.adam eksilten futbolcu eksikliğimizi giderir en azından.

Murat Kahyaoğlu; bu arada jajaiçin deliren taraftarı yadırgamayın.zira bu taraftarı yıllarca yattarayı izlemeye alıştırırsan böyle olur.

Cafer Aydın; jajageliyor ancak stopere as oyuncu ortasahanin ortasina da saglam bir alternatif ya da as oyuncu sart.Hatta bir sntrfr daha alinirsa ucarz

Eslem Melemez; 8 Ocak Pazar , Gene Olimpiyat Stadı Veeee Gene JaJa İlk Geldiği Stat'da olacak gelirse :)

Casua; Noelden sonra alınan Jaja iş yapar

Mustafa Önder; Jaja'nın gelmesini istemiyorum, diyen bile, içten içe istiyor bu adamı.

Cömert; Madem Jajareyiz geri geliyorum..Çağırın benim oğlum Yattara'da gelsin..

Karadeniz Fırtınası; JaJa diyorum başka bişey demiyorum...Bu adam bize lazım