Lig tv’de gerçekleşen maçları canlı olarak hem de ücretsiz olarak izlemek istemez misiniz? Cevabınız evet ise justintvizletir.com size bu hizmeti sunmak üzere kullanıma sunuldu. Siteye üyelik işlemi gerekmeksizin giriş yapmanız yeterli. internet erişiminiz varsa, kullandığınız tarayıcı ortalama derecede hızlıysa ve maç izlerken para ödemek istemiyorsanız; kısacası hem kaliteli hem sorunsuz hem de bedava maç izlemek istiyorsanız siteyi ziyaret etmenizi öneririz. Sadece yurt içinde oynanan maçlara değil dünya liglerine ( İsviçre, İspanya, Almanya, Amerika, Brezilya, Hollanda, Danimarka, Arjantin ve daha pek çok ülke) dahil olmak isteyen tüm kullanıcılar siteden faydalanabiliyor. Sohbet penceresi aracılığıyla yorumda bulunabiliyor ve bahis için ipuçları alabiliyorsunuz. Ayrıca sitede hizmete sunulmuş olan bir canlı destek birimi bulunuyor.
Sadece futbol karşılaşmaları değil, basketbola dair maçlar, karşılaşmalar da hem geçmiş olanları hem mevcut olanları ile siteden takip edilebiliyor. Nasıl lig tv canlı izleme imkanı varsa NBA maçlarını da canlı izleme imkanı mevcut.
Erişimi kısıtlanan kanallarda yapılan maçları bile bu site sayesinde izleyebiliyorsunuz. Siteden canlı maç izle sekmesine tıklayarak o anda gerçekleşen karşılaşmaların listesine ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca sitede bu maçları izlerken en heyecanlı kısımda donma, kopma ya da çamur durumları söz konusu olmuyor. İster basketbol olsun ister futbol tüm maçlar HD kalitesiyle sunuluyor. Maçı izlerken internette başka sekmeler açıksa performansta düşüklük olabiliyor fakat genel olarak oldukça başarılı bir uygulama.
Justintvizletir’in Farkı Ne?
İnternet üzerinde pek çok sitede canlı maç izleme şansınız var. Fakat bu site hem engelli sitelerin programlarını hem de uluslar arası maçların hemen hemen hepsini karşınıza getiriyor. İzleme sırasında sorun yaşatmıyor oluşu da tercih nedenlerinden bir tanesi.