61saat/spor servisi Levent USTABAŞI Olaylı maçın kahraman oyuncularından Trabzonsporlu Alican Güney’i Giresun kaptı..

Birinci lige çıkma müsabakaları sırasında Trabzonspor ve Yeşilgiresun arasında oynanan ve unutulamayan müsabakada tarihe geçen anlar yaşanmıştı. Giresun’da oynanan ve gergin geçen maçta Trabzonsporlu oyuncu, maça saniyeler kala smaç basket yaptı.

KOLBASTI OYNUYOR SANDILAR

Giresun’un birinci ligdeki hayalleri suya düştüğü netleşirken smaç sonrası Alican’ın topallayarak hakeme el kol işaretiyle ‘mola’ istemesi tirbünlerin ‘sevinçten kolbastı oynuyor’ algısına neden olmuş, tribünler bir anda karışmıştı. Sahaya yabancı madde atan Giresunlu taraftarlar, hakem kararıyla salon dışına alınırken oyuncular güvenlik nedeniyle soyunma odasına götürülmüştü. Bu sırada saha dışında olaylar çıkmış bir kişi de bıçaklanmıştı. Hakem aradaki sayı farkını ve olayları gözeterek saniyeler kala maçı Trabzonspor’a vermişti.

KADERE BAK!

İşte bu maçın kahramanı milli oyuncu Alican Güney’i kader Giresun ile tekrar karşılaştırdı. Büyükçekmece’de oynayan Alican, Olin Edirne’de oynayan ağabeyi Barış ile birlikte Giresunla anlaşmaya vardı. İlk kez assist kralı ağabeyi ile aynı takımda oynayacaklarını belirten Alican, “Yine güçlü bir Karadeniz takımında ter akıtacak olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Alican 1,94 metre boyunda, ağabeyi Barış ise 195 boyundadır. İkisi de oyun kuruxu forvet.

KİM MİLYONER OLMAK İSTERDE SORULDU

“Hangi Basketbolcu ayağına kramp girince sendelemiş ve kolbastı oynadığını sanan seyirciler sahaya yabancı madde atmışlardır?” Bu soru kim milyoner olmak ister programında soruldu. Yeşilgiresun Belediye-Trabzonspor maçının bitimine 32 saniye kala çıkan olaylara yanlış anlaşılma neden oldu.