Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Kaptan Onur da çalışmalara başladı.
Slovakya kampının ardından takıma verilen 3 günlük izinden sonra dün kondisyon salonunda yaptığı çalışmayla yeni sezon hazırlıklarına Trabzon’da devam eden bordo-mavililer, bu sabah ise saha antrenmanı gerçekleştirdi.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Alsan ile Semih Karadeniz kondisyon salonunda çalışırken, Slovakya kampında sağ dizindeki sakatlığı nedeniyle takımla birlikte antrenmana katılamayan Mehmet Ekici’nin de kontrol amaçlı MR’ı çekildiği belirtildi. Bordo-mavili takım, ilk 20 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanın bu bölümünde kondisyona yönelik çalışmalar yapıldı.

ONUR TAKIMLA ÇALIŞTI
A Milli Takım ile Fransa’daki Avrupa Futbol Şampiyonası kampında yer almasının ardından izin verildiği için Trabzonspor’un Slovakya kampında yer almayan kaleci Onur Recep Kıvrak, bugün itibariyle takımla birlikte çalışmalara başladı.
(İHA)