Trabzonspor'un dün akşam Gençlerbirliği ile oynadığı maçta rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası burnu kırılan Giray Kaçar'ın, doktorların ameliyat olması gerektiği yönündeki isteğini, Fenerbahçe maçında oynamak için kabul etmediği öğrenildi.

Maçın ardından hastaneye kaldırılmıştı

Dün akşam maç sonunda kaldırıldığı hastanede yapılan konrollerde burnunda kırık olduğu tespit edilen Giray Kaçar'ın acilen ameliyat olması gerektiğine karar verildi. Ancak Giray Kaçar, doktoruna, "Ameliyat olursam Fenerbahçe maçında oynayabilir miyim?" diye sordu. Giray, doktorun "Oynayamazsın, çok riskli olur" cevabı üzerine de, "O zaman ameliyatı şimdi olmuyorum. Gerekli müdahaleyi yapın ancak Fenerbahçe maçı sonrası ameliyat olurum" dedi. Giray'ın bu özverili davranışı teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından takdirle karşılandı.

TOLGA, MAÇ SONUNDAKİ KISA PROTESTOYA KIZDI
Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası maraton tribününden gelen ıslıklar kaptan Tolga'yı çok kızdırdı. Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçında yüzüne su şişesi gelen Tolga, Gençlerbirliği maçı sonrası gelen ıslıklara, "Biz bunu hak etmedik. Taraftar bizim yanımızda olmalı. Bizi bırakıp gitmemeli" diyerek tepki gösterdi. Bu arada Trabzonspor'un önemli taraftar gruplarından Trabzonlu Gençler, Gurbetçi Gençler ve VIRA Grubu da, maraton tribünündeki taraftarların protestosuna tepki gösterdi.