61SAAT SPOR SERVİSİ

Karabük’te yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Grup Müsabakalarında Trabzon’un kız ve erkek voleybolcuları rüzgârı esti.

Karabük’te yapılan voleybol turnuvasında mücadelede eden Trabzon İl Karması voleybol takımları şehre gururla döndü.

Trabzon İl Karması Erkekler Voleybol takımı sırasıyla, Karabük, Kastamonu ve Ordu’yu yenerek grupta birinci oldu. Trabzon İl Karması Kız Voleybol takımı ise Amasya ve Artvin’i yenerken Ordu’ya yenilerek gruptan 2. Olarak yarı finale katılmaya hak kazandı.

Konuyla ile ilgili açıklamada bulunan Trabzon İl Karması Kız Voleybol takım antrenörü, Fatma Samat hedeflerin Türkiye birinciliği olduğunu söyleyerek, “Genç ve dinamik ekibimiz var. Mücadeleyi bırakmıyorlar. Amacımız finallere çıkarak birinci olmak. Çok çalışıyoruz. Öğrencilerimizi fazla yormadan antrenmanlarımıza devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Trabzon İl Karması Erkek Voleybol takımı antrenörü Musa Gündoğan, “Karabük’te 3 maçta galip geldik. Erkek voleybol takımı olarak Trabzon’a kupayı getirmeyi hedefliyoruz. Amacımız finallere kalmak” şeklinde konuştu.

5-7 Şubat 2015 tarihlerinde Rize’de yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazanan Trabzon Voleybol il karması erkekleri ve kızları gözlerini finale dikti.