Beşiktaş, hem iç transferde sözleşme yenilediği oyuncular hem de takıma ara transfer döneminde katılan futbolcularla bugün adeta imza şov yaptı.
Daniel Opare, Alexander Miloseviç ve son olarak Tolgay Arslan’ı transfer eden Beşiktaş’ta ayrıca sözleşmelerini uzatan Ersan Gülüm, Veli Kavlak, Cenk Gönen, Mustafa Pektemek ve Atınç Nukan bugün tesislerde düzenlenen basın toplantısında yeni sözleşmelerine imzayı attı. İmza töreninde siyah-beyazlı kulübün ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyelerinden Mete Vardar ve Erdal Torunoğulları da yer aldı.
Beşiktaş Kulübü sözleşmesini uzattığı ve yeni transfer ettiği oyuncularla basın mensupları önünde imza töreni gerçekleştirdi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun hepsinin emeği vardır. Herkese teşekkür ediyoruz. Hiçbir futbolcumuz bu transferlerde bizi zorlamadı. Beşiktaş markası çok büyük bir markadır. Bu marka değerinin bu transferlerimizde bize çok katkı sağladığını da söylemek istiyorum” dedi.
Beşiktaş Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da imza töreninde yapmış olduğu açıklamada, ellerinden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalıştıklarını vurguladı. Vardar, “Burada çok büyük bir ekip var. Katkı sağlamamıza gerek bile kalmadan öyle güzel bir ekip oluşturulmuş ki; başta kaptan Tolga Zengin ve diğer arkadaşlar tek vücut olmuşlar. Bir iskelet oluşturuldu ve iç transferde de hiçbir eksik olmadan tüm arkadaşlarla devam ediyoruz. Biz arkadaşlarımızdan mutluyuz ve onlarda bizimle mutlu ki bu transferler gerçekleşti” açıklamasında bulundu.
Beşiktaş’ın yeni transferleri Opare, Miloseviç, Tolgay Arslan’ın yanında iç transferlerden Atınç, Ersan, Veli, Mustafa, Cenk hep birlikte kartal heykeli önünde poz verdiler.
(İHA)