BOLU (AA) - ZAFER GÖDER - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, yeni sezonda ligi iyi bir sırada tamamlayıp, Avrupa kupalarına katılma hakkını kazanmayı hedefliyor.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'nun Gerede ilçesinde yaptığı kampı tamamlayan Kasımpaşa'da futbolcular, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Lacivert-beyazlı futbolcu Adem Büyük, Gerede kampının çok güzel ve verimli geçtiğini söyledi.

Takımdan ayrılan oyuncuların olduğunu, ancak kadronun büyük oranda korunduğunu belirten Adem Büyük, "Kemik kadro olarak aynı şekilde devam ediyoruz." dedi.

Adem Büyük, Spor Toto Süper Lig'de son 2-3 senedir çok güzel bir rekabet yaşandığına değinerek, "Anadolu takımları ve '4 Büyükler' arasında rekabet sürüyor. Herkes birbirini yenebiliyor. Geride kalan sezon bunun birçok örneğini gördük." diye konuştu.

"Geride kalan sezon ligi daha iyi yerlerde bitirebilirdik." diyen 28 yaşındaki oyuncu, "Bize yaşatılanları bütün kamuoyu biliyor. Önümüze bazı engellerin çıkmaması halinde ligi daha farklı bir yerde bitireceğimiz aşikardı." ifadelerini kullandı.

Yeni sezondaki hedefleriyle ilgili de Adem Büyük, şunları kaydetti:

"Yeni sezonda herkese adil bir şekilde davranılıp, daha güzel ve zevkli bir lig yaşanmasını temenni ediyorum. 2-3 senedir müthiş bir mücadele var. Umarım önümüzdeki sene de iyi olur. Kasımpaşa olarak geçtiğimiz sezon kaçırdığımız Avrupa kupalarına bu sene katılmak istiyoruz."


- "Kasımpaşa'nın her sene hedefi Avrupa kupaları"

Kasımpaşa'ya Gençlerbirliği'nden transfer olan orta saha oyuncusu Turgut Doğan Şahin ise lacivert-beyazlı ekipte yeni bir sayfa açmak istediğini belirtti.

Hedefleri doğrultusunda, büyük bir camiaya geldiğine inandığını dile getiren 28 yaşındaki oyuncu, "İnşallah bu sene eski formumu yakalayacağımı düşünüyorum. İnşallah her şey benim ve kulübüm için hayırlı olur." şeklinde görüş bildirdi.

Turgut Doğan Şahin, yeni sezonda Avrupa kupalarına katılma hakkını kazanmayı hedeflediklerini anlatarak, şöyle konuştu:

"Kasımpaşa'nın her sene hedefi Avrupa kupaları olmuştur. Bu sene de Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Onun için de sezona çok iyi başlayıp, iyi bir Kasımpaşa izlettirmeyi hedefliyoruz."