Zağnosspor kulüp binasında Zağnosspor Hentbol Kulübü Başkanı Abdülaziz Baş ve başkan yardımcısı Osman Zaman’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde Ursavaş kendisini Kırmızı-Mavi-Beyazlılara bağlayan 1 buçuk yıllık sözleşmeye imza attı. Ursavaş’ın yardımcılıklarını Abdül Kadir Kaynak ve Emre Dilek yapacak. 

ZAMAN: “SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK”
İmza töreninde Ursavaş’ın takımın başına getirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan başkan yardımcısı Osman Zaman takıma yeni bir hava kazandırmak istediklerini belirterek; “Teknik kadroda bir kan değişimi yaşandı. Bu değişimin takıma ayrı bir hava kazandıracağı inancındayız. Trabzon’u hentbol bayanlarda temsil eden tek takımız ve bu yüzden sorumluluğumuz büyük. Bu yüzden de hata yapma şansımız yok. Hem takım için hem de kentimizin temsili için en doğru adımları atmak durumundayız. Camiamıza ve Trabzon’a hayırlı olmasını diliyorum. Sezonu hedeflediğimiz noktada bitirip, yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
URSAVAŞ: “İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ”
Antrenör Ursavaş ise imza töreninde yaptığı açıklamada yeniden Zağnosspor’a gelmekten dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyerek, “Zağnosspor’da yeniden görev almak benim için bir onur. Yönetimimiz bu işe oldukça önem veriyor ve hedefleri olan, büyük çaba sarf eden bir yapıya sahip. Ben ve ekibim inşallah bu hedefleri tek tek yerine getireceğiz. Takımımız iyi oyunculardan kurulu ve oyuncularımıza tam bir takım hüviyetini kazandırdığımız vakit gücümüze daha da güç katmış olacağız. Şimdi önümüzde Adana şakirpaşa maçı var. Hep beraber bu maça odaklanıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.