Basketbol 1.Liginde mücadele eden Trabzonspor Medical Park bugün TOFAŞ ile karşı karşıya gelecek.  

Müsabakayı Zafer Yılmaz, Kaan Büyükçil, İbrahim Altıntaş hakem üçlüsü yönetecek. Ligde kötü günler geçiren Bordo-Mavili ekip yeni sayfa açtı.

Hakan Demir ile yolların ayrılmasından sonra yönetim takımın başına Boşnak antrenör Nenad Markovic’i getirmişti. Tecrübeli antrenör ile çıkılacak ilk maçını kazanmak isteyen Trabzonspor Medical Park üst sıralara tırmanmak amacında. Bordo-Mavili takımın rakibi TOFAŞ da geride kalan 7 maçta 3 galibiyet alırken 4 maçtan da mağlup ayrıldı.

Deplasmanda oynadığı son üç maçını da kaybeden TOFAŞ’ın en etkili oyuncusu olarak Dashaun Sheldon Wood olarak dikkat çekiyor. Bordo-Mavili ekip taraftar desteği ile TOFAŞ’ı evine eli boş göndermekte kararlı. Bu arada TOFAŞ maçı için 5 farklı noktadan ücretsiz otobüs servisi gerçekleştirilecek. Bugün saat 16.00’da, 19 Mayıs Spor Salonu önünden, Meydan Parkı önünden, Fatih Eğitim Fakültesi önünden ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Kız-Erkek öğrenci yurtları önünden otobüs hareket edecek. Bordo-Mavili yönetim, taraftar desteği bekliyor. Biletler de 10 TL’den satışa çıkarılmıştı.

TRABZON’DA

TRABZONSPOR MP-TOFAŞ
SALON: Hayri Gür
HAKEMLER: Zafer Yılmaz, Kaan Büyükçil, İbrahim Altıntaş
SAAT: 17.30