Bireysel veya kurumsal olsun her geçen gün artan yurtdışı kargo ihtiyacı sektörde kaliteli hizmetin aranılan bir faaliyet olduğunu göstermektedir.

Ticari faaliyetler başta olmak üzere yüksek meblağlara mal olan kargo gönderimleri ticarette önemli bir bütçe ayrılmasını gerektirebilmektedir. Ancak müşterilerin her türlü kargo ihtiyaçlarını ar-ge çalışmalarıyla gözeterek siz değerli müşterilerimize hitap eden kargo gönderimleri en hızlı ekonomik kargo imkanı ile bütçenizden tasarruf etmenizi amaç ediniyor.

Yurt içi kargo hizmetinde istediğiniz tüm şehirlere kargo gönderimleri uygun fiyat avantajlarında yurt dışı kargo gönderimlerine de yansıtılmaktadır. Gerek hava yolu gerekse karayolu ile tüm müşteri ihtiyaçlarına hitap eden ve sektörde kaliteli kargo hizmetini en hızlı ekonomik koşullarla sağlamayı amaç edindiğimiz faaliyetlerimiz memnuniyetinize kalıcı bir itimat sağlayacak. Hava yolu ve karayolunda anlaşma sağladığımız çeşitli firmalarla gönderi hizmet modelleri arasından bütçenize ve kuryenizin ulaşması gereken zamana göre en uygun hizmet gönderim modelini seçerek yurt dışı kargo taşımacılığı hizmetinden faydalanabilirsiniz. Özellikle ticari faaliyetlerde ithalat ve ihracat için işleme içi gider yükünü hafifletecek en hızlı ekonomik kargo bütçe tasarrufunun en ideal yolu olacak.

Her Müşteri Veli, Nimettir!

Müşteri ihtiyaçlarına hitap eden n hızlı ekonomik kargo avantajlarında gönderi takip sistemi ile güven duyacağınız kaliteli bir hizmeti alabilirsiniz. Kargonun göndericisinden alıcısına teslimine kadar geçen zamanda kargonuzun nerede ve ne durumda olduğunu gelişen teknolojik sistemle rahatlıkla takip edebilirsiniz. Kargo gönderimlerinin ekonomik olması kadar güvenle alıcısına ulaşması da önemli arz ettiğinden kargo taşımacılığı dentinasyonunda alacağınız hizmet ile güven duyacağınız bir takip sistemi içinizin rahat etmesini sağlayacak. Yurt içi kargo taşımacılığı için sektörde çok sayıda uçak kargo şirketi bulunsa da yurt dışı kargo imkanının sınırlandığı hizmet faaliyetlerinde en hızlı ekonomik kargo ile dünyanın her yerine kargonuzu ulaştırma imkanı bulabilirsiniz. İtalya, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Cezayir, İsviçre, Azerbaycan, Almanya, Amerika ve daha dünyanın pek çok ülkesine güvenle kargo gönderilerinizi alıcısına ulaştırma şansına sahipsiniz. Talebiniz doğrultusunda hava yolu ile uçak kargo hizmet özellikle acil gönderileriniz için dünya ülkelerine aynı gün teslim garantisinde kargolarınızı hızla yola çıkarmaktadır. Dilerseniz zamanı olan gönderileriniz için uçak kargo hizmetine nazaran çok daha ekonomik olan yurtdışı karayolu kargo ulaşım hizmetini de tercih edebilirsiniz. Çeşitli kargo gönderim alternatiflerinde içinizin rahat edeceği kaliteli bir hizmeti en hızlı ekonomik kargo hizmet modelinde bulabilirsiniz.

Gönderiler Bulutların Üzerinde Uçuyor

Dünyanın her yerinde yaygın acente ağımız ve eşzamanlı koordinasyon sistemindeki çalışma faaliyetlerimizde kargo ekip personellerimiz işinin tüm gereklerini yerine getirerek kargo değil değer taşıyor. İster ticari faaliyetler için isterseniz de bireysel ve özel ihtiyaçlarınız için en hızlı ekonomik kargo hizmetinden güvenle faydalanabilirsiniz. Ticari faaliyetlerinizde artan kargo ihtiyaçlarınız için bütçe yükünü hafifletecek faaliyetlerimizde rahatlığın keyfini yaşayacaksınız. Sağlam ambalajında müşteri memnuniyetinde ve uygun fiyat avantajında ilke edindiğimiz faaliyetlerimiz amacına uygun olarak yurtdışı mikanı ile alıcısına ulaştırılıyor. Türk Ticaret Kanunu yasalarına aykırı olmayan yanıcı ve yakıcı madde içermeyen er türlü ürün, evrak, paket, eşya gibi gönderileriniz itina ile alıcı adresine dünyanın neresinde olursa olsun teslim edilebilmektedir. Kargo hizmetinde sınırları aşan faaliyetlerimiz özellikle ticaret hayatınızda daha geniş kitlelere hitap ederek iş hacminizi de büyütmenizi sağlayacak. Almanya kargo sorunlarınızı en hızlı ekonomik kargo ile aşacağınız kargo gönderim hizmetlerimizden sizler de memnun kalacaksınız. Bizimle iletişime geçerek daha detaylı bilgiyi işin uzmanından alabilirsiniz. Tüm kargolarınız gereken tüm şartlar sağlandığında vakit kaybetmeden talebiniz üzerine yola çıkmaya hazır olacak.

Website: http://www.yurtdisikargo.org
İletişim Numaraları: 0212 221 00 46 - 0538 255 22 22
Adres Bilgileri: Perpa Ticaret Merkezi A/Blok Kat:6 No:598 Şişli | İSTANBUL