Bursaspor’un yeni transferi Mert Günok, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finali ile ilgili konuşarak, "Zor bir maç olacaktır. Ama inşallah bu çalışmaların karşılığını sahada göstererek kupayla iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum" dedi.
Yeşil-beyazlı takımın genç kalecileri Mert Günok ve Harun Tekin, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Harun Tekin, "İyi bir arkadaşlık ortamı vardı. İyi çalıştık. Sakatlık olmadan iyi bir dönem geçirdik. Çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Son kupa maçını Galatasaray’a kaybetmiştik. Bunu bir rövanş maçı olarak görüyoruz. İnşallah kazanacağız" dedi.

"MERT İLE ARAMIZDA TATLI REKABET VAR"
Ligin ilk haftasında Trabzonspor ile oynayacakları maçı da değerlendiren Tekin, "Biz sahaya çıktığımızda elimizden gelenin en iyisini göstermeye çalışıyoruz. Mert ile de aramızda tatlı bir rekabet var. Bu rekabet hem ikimize hem de Bursaspor’a başarı getirecektir" diye konuştu.

MERT: "KUPAYLA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM"
Çalışmaların çok güzel geçtiğini vurgulayan Mert Günok ise, "Sezona iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Süper kupa maçı ile başlayacağız. Zor bir maç olacaktır. Ama inşallah bu çalışmaların karşılığını sahada göstererek kupayla iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum" açıklamasını yaptı.

"SEZONA KUPA İLE BAŞLAYACAĞIZ"
Ligin ilk haftasında Trabzonspor ile oynayacakları müsabaka hakkında da konuşan yetenekli kaleci, "Kalecinin görevi gol yememek. İki zor maçımız var. Hem kupa hem Trabzonspor maçı zor bir başlangıç olacak. Sezon başı olacağı için de dikkat etmemiz gerekiyor. Şanslar yüzde 50 yüzde 50 başlıyor. Ben buradaki ortamı gördükten sonra sezona bir kupa ile başlayabileceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"REKABET TAKIM İÇİNDE FAYDALI OLACAKTIR"
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın takım savunmasına çok önem verdiğine dikkat çeken Mert, takım savunmasının iyi olması durumunda kendilerin de az iş düşeceğini kaydetti. Rekabet ortamı olmazsa başarının olmayacağını ifade eden Günok, şu açıklamayı yaptı.
"Yaşlarımız aynı. İyi çalışıyoruz. Bursaspor’un başarısı için çalışıyoruz. Bu rekabet takım için de faydalı olacaktır."
(İHA)