Merkez İlçe Başkanlığı’nın 15 Ocak Pazar günü Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleşitirelcek kongresine katılacak olan Genel Başkan Kurtulmuş, ardından ise 1 günlük programını tamamladıktan sonra Trabzon’dan ayrılacak.
Merkez İlçe Başkanı Cemal Yıldız, kongrede divan başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Av. Şeref Malkoç’un yapmasını amaçladıklarını ifade ederken, HAS Partiye yakışır bir kongre gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.
Kendisini de yeniden aday olacağını ifade eden Yıldız, “HAS Parti bir yılını doldurdu. Yıl geçti ve biz atanmış olarak geldik. Bu bizim için çok önemli bir süreçti. Biz de rüştümüzü ispat etme noktasında gayret ediyoruz. HAS Parti’ye gerçekten büyük bir tevccüh var. Bütün ilçelerimizde üye kayıt çalışmaları devam ediyor.” Dedi.
Kongreye 263 delegeyle gideceklerini ifade eden Yıldız, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Yoğun katılım bekliyoruz. Ekibizde yeni arkadaşlarımız var. Merkez İlçeden  İl Yönetimine verdiğimiz arkadaşlarımız var. Genel Başkanımızın kongremize katılacak olması bizi ayrıca memnun ediyor”