SAMSUN (AA) - Ladik Belediyespor'un küçük sporcuları Belediye Başkanı Selim Özbalcı'yı ziyaret etti.

Özbalcı, Türkiye Atletizm Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Türk atletizminin gelecek vadeden isimlerini bir araya getiren Turkcell Türkiye Kulüplerarası Küçükler Atletizm Ligi yarışlarında, Ladik Belediyespor Küçükler Erkek Atletizm Takımı'nın 4’üncü olarak, 7 Mayıs’ta Kocaeli’nde gerçekleşecek yarı final müsabakalarında yer alacağını bildirdi.

Sporculara gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür eden Başkan Özbalcı, "Bu işe gönül veren öğretmenlerimizi, velilerimizi ve başarıya imza atan tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum. Gençlerin değerini bilmek, onları desteklemek kadar güzel bir şey yok. Ladik Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında olacağız. Destek bizden, başarı sizden. Arzumuz gençlerimizin sporun bütün kategorilerinde başarılı olmalarıdır. İnşallah Kocaeli’nde bu başarının devamı gelecek." dedi.

Yapılan ziyarette antrenörler Acar ve Övünç, atletizm takımının başarısında kendilerine maddi, manevi desteğini esirgemeyip, her zaman yanlarında olan Belediye Başkanı Selim Özbalcı’ya teşekkür etti.