VOLKAN OYNAYABİLİR



Galatasaray maçı öncesi yapılan son idmanda sakatlanan Volkan Şen'in, dün MR'ı çekildi. Yapılan kontrollerde tecrübeli oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldı. G. Saray karşısında sakatlığı nedeniyle görev almayan Volkan Şen'in, bugünkü Gençlerbirliği maçında 18 kişilik kadroda yer alabileceği açıklandı.

TOLGA ÖDÜLÜNÜ ALACAK



Trabzoncell Ayın Futbolcusu yarışmasında kasım ayının futbolcusu seçilen Tolga Zengin ödülüne bugünkü Gençlerbirliği karşılaşmasından önce kavuşacak. Oyların yüzde 70'ini alan Tolga'ya ödülünü genel sekreter Hasan Yener'in vermesi bekleniyor. Bu arada, bugün Güneş'in bir sürpriz yaparak Onur'u kaleye geçirebileceği bildirildi.

3 OYUNCU SINIRDA



Gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde bordo-mavili ekipte üç futbolcu kart sınırında bulunuyor. Gustavo Colman, Serkan Balcı ve Adrian Mierzejewski, bugün G.Birliği maçında sarı kart görürse haftaya derbide forma giyemeyecek.

SON PROVALAR YAPILDI

Bordo-mavili takım, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını dün basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı idmanla tamamladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmada teknik direktör Şenol Güneş'in, bugün sahaya süreceği 11'i denediği öğrenildi. Güneş'in taktik çalışmada sık sık oyuncularını uyardığı da dile getirildi.

TARAFTAR JAJA'YI İSTİYOR

Trabzonspor-Taraftardan Jaja isteği

Sosyal paylaşım sitelerinde organize olan futbolseverler, konuyla yönetimin de ilgilenmesi yönünde görüş birliğine varırken, Alanzinho ile Adrian’ın istikrarsız performansına dikkat çekildi. Buna karşın oldukça yüksek bir gelir elde eden Jaja’nın Trabzonspor’a dönüş ihtimalinin son derece düşük olduğu kaydedildi.

HENRİQUE İÇİN DÖNÜM NOKTASI 

Trabzonspor-Henrique'nin tam zamanı!

Sezon başında Belçika’nın Westerlo takımından büyük umutlarla transfer edilen Henrique, ligde şu ana kadar sadece 1 gol atabildi. Brezilyalı futbolcu, Burak’ın cezası nedeniyle forma giyemeyeceği bugünkü Gençlerbirliği maçında patlama yapmaya hazırlanıyor... Teknik direktör Şenol Güneş’in en ileri uçta görev vereceği genç yeteneği, Halil, Alanzinho ve Volkan Şen’in desteklemesi bekleniyor. Sambacı’yla özel bir görüşme yapan tecrübeli hocanın, “Artık kendini kanıtlamanın zamanı geldi. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç ve sahadaki en ufak bir fırsatı bile değerlendirmen gerekiyor. Kendini en iyi şekilde hazırlamanı istiyorum ve sana güveniyorum” diyerek öğrencisini hem uyardığı hem de destek verdiği öğrenildi. Henrique, geçen sezon Belçika Ligi’ni 18 golle tamamlamıştı.

’Çıkış maçı olacak’

Kaptan Tolga Zengin, “Yaşanan puan kayıplarının herkesi çok üzdüğünün farkındayız. Ama bu zorlu süreci atlatacak olan da biziz. Umarım Gençlerbirliği maçı yeniden bir çıkış yakalamamız açısından önemli olur. Taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz” dedi.