SİFTAH PEŞİNDE

Ligde attığı 13 golle krallık yarışında zirvede olan Burak Yılmaz, Avrupa'da siftah peşinde koşacak.
Bordo- mavili forma ile bu sezon 6 maça çıkan yıldız oyuncu, "Suskunluğumu Lille karşısında bozmak istiyorum. Umarım gol atarım. Atamasam bile turu geçmek en büyük arzum" diye konuştu.




TÜRKİYE GURUR DUYACAK

Yönetici Tuncay Bekiroğlu, bu akşamki Lille maçının tarihi bir dönüm noktası olacağını dile getirdi. Türkiye'de yaşanan olumsuzlukların takımı etkileyeceğini düşünmediğini ifade eden Bekiroğlu, "Aslanlar gibi Türkiye'ye gurur verecek bir sonuç alacağız" dedi.



SON PROVA YAPILDI


Trabzonspor, Lille maçının hazırlıklarını tamamladı. Bordomavili ekip, karşılaşmanın oynanacağı Lille Metropole Stadı'nda, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde son çalışmasını yaptı. İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen idmana taraftarlar alınmadı.



1 PUAN TURU GETİREBİLİR


Devler Ligi'nde ilk 5 maçta 6 puan toplayan Trabzonspor'a tur için beraberlik bile yetebilir. Deplasmanda Lille'i yenmesi halinde her şekilde ikinci tura çıkmayı garantileyecek olan bordo-mavililere beraberlik bile yetebilir. Şayet Trabzonspor, Lille ile berabere kalır ve İnter-CSKA maçında İtalyan ekibi kazanır ya da bu mücadele de berabere biterse Fırtına ikinci tura çıkacak. Trabzon, beraberlikte en kötü Avrupa Ligi'ne gidecek.