Beşiktaşlı futbolcu Marcelo, maça kötü başladıklarını ama geri dönüş sağladıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında kendi evinde Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş’ta başarılı oyuncu Marcelo basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Maça beklemediğimiz bir şekilde kötü başladık"
İlk yarıya kötü başladıklarını belirten Marcelo, “Beklemediğimiz bir şekilde kötü başladık. Derbi maçta görülmeyen bir sahne idi. Böyle bir geri dönüş yakalamak. Burada bir kez daha kendi evimizde kaybetmeyeceğimizi gösterdik” dedi.

"Hocamız devre arasında bize gerekli olanları söyledi"
Şenol Güneş’in devre arasında kendilerine neler yapmaları gerektiğini söylediğini belirten siyah-beyazlı futbolcu, "Biz de sahaya çıkarak hocamızın verdiği yönlendirmelerle ikinci yarıyı oynadık" ifadelerini kullandı.
Basın mensupların geçen seneye göre ön liberoda değişimlerin olmasının savunma oyuncularını nasıl etkilediğiyle ilgisi soruya ise Marcelo, “Benim için bir değişiklik yok. Oğuzhan biraz daha önde oynuyor bu sezon” diye cevap verdi.
Basın mensuplarının Eren Derdiyok ile girdiği kafa topu mücadeleleri hakkındaki soruya ise Marcelo, “Futbolda her maçta olan şeyler bunlar” diye cevap verdi.

“UEFA Şampiyonlar Ligi maçına odaklanacağız”
Querasma’nın son saniyede kaçırdığı gol pozisyonu hakkındaki soruya ise başarılı futbolcu şöyle cevap verdi:
“Maçın sonunda öne geçebilirdik. Galip gelebilirdik. Ama olmadı. Top girmedi kaleye. Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi maçımız var. Bu dakikadan sonra sadece o maça odaklanacağız.”
(İHA)