Son haftalarda iyice form tutan sarı kırmızılı ekibi mağlup etmenin planlarını yapan teknik direktör Şenol Güneş, taraftar desteğiyle rakibe baskı kurmayı amaçlıyor. Rakibin son maçlarını da mercek altına alan Şenol Güneş, bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

DAHA İYİ NOKTADA OLURDUK
Bordo mavili ekibin Başkanı Sadri Şener de, yoğun maç trafiği nedeniyle ligde önemli puanlar kaybettiklerini belirterek, "Ligde rakiplerimizle eşit şartlarda değiliz. Onlar bizim yarımız kadar maç yaptı. Tabi ki bu mazeret değil ama bu yoğun maç trafiğinin ardından çok daha iyi noktalara geleceğimize inanıyoruz. Trabzonspor ligde de yeniden hak ettiğini noktaya çıkacaktır" dedi.

SELÇUK, ENGİN VE CEYHUN'A TEPKİ OLACAK MI?
Bu arada sezon başında Trabzonspor'dan ayrılarak Galatasaray'a giden Selçuk İnan, Engin Baytar ve Ceyhun Gülselam'ın tribünlerden ıslıklanarak protesto edilebilir. Trabzonsporlu taraftarlar internet ortamında, "Bu futbolculara tepki gösterelim mi?" konulu başlıklar açarken, taraftarların ortak kanısının ıslıklı protesto yönünde olduğu öğrenildi. Özellikle Selçuk İnan'ın en çok tepkiyi görmesi beklenirken, kulüp sitesinden yapılan açıklamada, taraftarların sağduyulu olması ve sadece takımı desteklemeleri yönünde çağrıda bulunuldu.

110’UNCU RANDEVU
Öte yandan Trabzonspor ile Galatasaray, yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte 110. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 109 karşılaşmanın 36'sınıTrabzonspor, 49'unu Galatasaray kazandı. 24 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Söz konusu maçlarda Trabzonspor attığı 120 gole karşılık kalesinde 140 gol gördü.

MUHTEMEL 11 ŞU ŞEKİLDE
Tolga – Serkan, Giray, Glowacki, Cech – Halil, Colman, Zokora, Volkan – Alanzinho, Burak

SAKAT: Tayfun, Vittek
CEZALI: Celustka