İngiliz Wolverhampton Wanderers futbol takımının yıldız oyuncusu Jamie O’Hara’nın Twitter’da takipçileriyle paylaştığı mesajı hayranlarını öfkeden adete deliye çevirdi. Milyoner futbolcunun hayatının kolay olmadığını, herkes gibi fatura ödemek zorunda olduğunu yazması üzerine takipçileri O’Hara’yı mesaj yağmuruna tuttu.

Eski İngiltere güzeli Danielle Lloyd ile evli olan 26 yaşındaki futbolcu Twitter sayfasında “Haftada 100 pound kazandığım günler daha kolaydı. Neden insanlar iyi para kazandığımı düşünüyor ki? Ben de vergi ve ev kredisi ödüyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yazdıklarını okuyan takipçileri futbolcuyu “şımarıklıkla” suçladı. Daily Mail gazetesinin haberine göre futbolcunun takipçilerinden Christian Wainwright yayınladığı mesajında şunları yazdı: “O’Hara için çok üzüldüm. Bir kaç çalışma yapıp haftada iki maça çıkıp haftada sadece 35 bin pound kazanıyor.”

Nick Daniels ise futbolcuya olan öfkesini şöyle dile getirdi: “Jamie O’Hara olmak çok zor. Harika bir kariyer, güzel bir eş, zenginlik, haftasonları tatil...”