Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Eto’o’nun sezon arasında transfer olacağı iddialarının sorulması üzerine, “Eto’o ile konuşmadık. Bu tarz şeyler hakkında konuşmuyoruz, kendisinin özel hayatı” cevabını verdi.
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, takımını tebrik ederek, “İlk yarı çok iyi bir mücadele sergiledik. Zorunlu bir değişikliğimiz de vardı, buna rağmen önde kapattık ilk yarıyı. Maçın başında Galatasaray’ın baskısı vardı, bu normal çünkü kendi evinde oynuyor ve güçlü bir takım. Ama baskıya karşı koymayı bildik. İlk golü de biz bulduk. İkinci yarı da çok iyi başladık, hedefimiz 3 puandı, kapanmadık ve atak oynadık. Sonra bir zorunlu değişiklik daha yaptık. 67’de ilk golü yedik ama kapanmadık, devam ettik. Gol aradık, kazanmak için her şeyi yaptık” diye konuştu.

“İKİNCİ GOL SONRASI İŞLER DAHA DA ZOR OLDU”
Galatasaray gibi büyük bir takıma karşı 3 puan için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Portekizli teknik adam, “Maalesef ikinci golü gördük ve işler daha zor oldu bizim için. İkinci golü yedikten sonra da mücadeleyi sürdürdük ama bir türlü beraberliği yakalayamadık. Bu maçta pozitif şeyleri düşünmek istiyoruz, bir sonraki maçlarda 3 puan almak için. 3-1 kaybettik ama geçen sene aynı takımla 4-2 kazanmıştık evimizde. Bunu düzeltmeye çalışacağız” dedi.
Eto’o’nun sezon arasında transfer olacağı iddialarının sorulması üzerine ise Portekizli teknik adam, “Eto’o ile konuşmadık. Bu tarz şeyler hakkında konuşmuyoruz, kendisinin özel hayatı” cevabını verdi.
(İHA)