Trabzonspor’un milli oyuncusu Okay Yokuşlu, “Maça çıkmaktan ve mücadele etmekten korkmuyorum. Ülkemizi sevindirmek istiyoruz” dedi.
2016 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda cumartesi günü Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan A Milli Takım’da başarılı oyuncu Okay Yokuşlu, basın mensuplarına açıklamalarında bulundu. Yokuşlu, heyecanlı ve sabırsız olduğunu belirterek, “Ülkemiz ve Türk futbolu adına iki önemli maça çıkacağız. Fatih hocama bu maçlara bana güvendiği ve kadroda yer verdiği için teşekkür ederim. Hollanda maçı öncesine kadar ipler bizim elimizde değildi ama Hollanda karşısında iyi bir galibiyet aldık ve şuan her şey bizim elimizde. 4 puan bize yetiyor gibi gözükse de şuan için iki maçı da kazanmak için çıkacağız. Umarım Çek Cumhuriyeti’nden istediğimiz sonucu alıp, Konya’da istediğimiz futbolu sahaya yansıtıp iyi bir sonuç alırız diye düşünüyorum” diye konuştu.

“ÜLKEMİZİ SEVİNDİRMEK İSTİYORUZ”
İki maçı da kazanmak istediklerini belirten Yokuşlu, “İki maçı da kazanıp çıkmak isteriz. Ama tabi ki şu an bir turnuvadayız ve bu hesapları yapmak gerekiyor açıkçası. 4 puan bize yetiyor. Akıllı davranmak istiyoruz. Takımda stres demeyelim de bir heyecan var. Açıkçası kendi üzerimde benim heyecan var. İyi bir heyecan bu. Maça çıkmaktan ve mücadele etmekten korkmuyorum. Ülkemizi sevindirmek istiyoruz. Çok önemli iki maç var. Sonuç ne olur bilinmez ama sahaya çıkıp elimizden gelen en iyi mücadeleyi vereceğiz” ifadelerini kullandı.
(İHA)