Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün öğleden sonra yaptığı antrenmanla başladı. Luis Nani, idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.
Fenerbahçe, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde başladı. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda dün akşamki Torku Konyaspor maçının 11’inde başlayan oyuncular, rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Taktiksel ve bireysel çalışmaların ardından, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.
Luis Nani, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken; Robin van Persie özel program dahilinde çalıştı. Lazar Markovic ise tedavi ve çalışmalarına takımdan ayrı devam etti.

PERTEKLİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI’NDAN ZİYARET
Öte yandan Fenerbahçe’nin bugün yaptığı antrenmanı, Pertekliler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan gelen bir grup minik de takip etti. Antrenmanın başında, teknik heyet ve oyuncularla tanışan grup imza aldı, fotoğraflar çektirdi.
(İHA)