Batı Konferansı takımlarının karşılaştığı maçta, Portland Trail Blazers, konuk ettiği Los Angeles Clipppers'a 103-90'lık skorla boyun eğdi. Kenardan gelerek kaydettiği 25 sayıyla maçın en skorer ismi olan Jamal Crawford'un yanı sıra 21 sayı, 6 asist ve 3 top çalmayla oynayan yıldız oyun kurucu Chris Paul ve maçı 21 sayı ve 8 ribaundla tamamlayan DeAndre Jordan, Clippers'a maçı kazandıran isimler oldu.

Trail Blazers'da Fransız Nicola Batum'un 23 sayı, 9 ribaund, 5 asist ve 3 top çalmalık performansı mağlubiyeti önleyemedi. Trail Blazers'ın çaylak oyun kurucusu Damian Lillard ise 16 sayı, 4 asist ve 3 top çalmayla oynadı.

Gecenin diğer maçında, sakatlığı nedeniyle yıldız oyuncusu Derrick Rose'dan yoksun Chicago Bulls, geçen sezonun finalisti Oklahoma City Thunder'ı ağırladı. Thunder, yıldız oyuncusu Kevin Durant'ın 24 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma ve 3 blokla tamamladığı maçı, 97-91 kazandı. Thunder'ın diğer All-Star oyuncusu Russell Westbrook, 16 sayı ve 12 ribaundla ''double double'' yaptı. Serge Ibaka da 21 sayı, 9 ribaund ve 4 blokla galibiyette önemli rol oynadı.

Bulls cephesindeyse 27 sayıyla maçın en skorer ismi Luol Deng ile 20 sayı ve 8 ribaund üreten Richard Hamilton'ın çabası galibiyet için yeterli olmadı. Pivot Joakim Noah da 9 sayı, 13 ribaund ve 6 asistle geceyi tamamladı.