NBA yıldızı Ronny Turiaf ile öğrenciler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mobilspor hizmetinde bir araya geldi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş.’nin ortak organize ettiği Mobilspor hizmetinde NBA yıldızı Ronny Turiaf öğrencilerle bir araya geldi. Ataköy Emlak Kredi Bankası ortaokulunda öğrenciler ile bir araya gelen NBA yıldızı burada gençlere basketbolun inceliklerini anlattı.
Etkinlikte İHA’ya açıklamalarda bulunan Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Mobilspor ile binlerce çocuğa ulaştıklarını belirterek, “Çocuklara hem atletizmi hem de basketbolu sevdirmeye çalışıyoruz. Bu arada yetenekli çocukları da keşfetmeye çalışıyoruz. Bugün Ronny’i buraya getirmemizin sebebi çocuklar ile onu kaynaştırmak” dedi.

“ÇOCUKLARIN YÜZLERİNİN GÜLMESİ BİZİM AMACIMIZA ULAŞMAMIZI SAĞLIYOR”
NBA ile yapılan yetenek yarışmasının yarın finalinin olacağını hatırlatan Özbayraktar, “Bu yetenek yarışması için 2 bin civarında beden eğitimi öğretmenimiz arandı. Binlerce çocuğa basketbol ile ilgili bir basketbol yarışması yapıldı. Burada çocuklarımızı bu işleri sevdirmek amacımız. Sporu hayatlarının bir parçası haline getirmek istiyoruz. Çocukların yüzlerinin gülmesi bizim amacımıza ulaşmamızı sağlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş hem çocuklara hem de gençlere çok önem veriyor. Bu konularda bize inanılmaz bir vizyon çiziyor. Onun için de böyle başarılı işler çıkıyor. İleride bunun meyvelerini yemeğe başlayacağız. Beklediğimiz oranın daha da fazlasında katılım oluyor. Biz çocukların ilgisinden çok memnunuz” diye konuştu.
(İHA)